GESTIÓ D’EQUIPAMENTS I SERVEIS ESPORTIUS MUNICIPALS

CONEIX COM PODEM MILLORAR EL TEU ESPAI ESPORTIU

Contacte

SERAF ofereix un tipus de gestió especialitzada i personalitzada, comptant amb els professionals més ben preparats del sector i disposant de l’experiència i els recursos per adaptar-nos a les necessitats dels nostres clients. Descobreix com podem situar les instal·lacions i els serveis a un nivell òptim.

decor

Serveis Esportius Personalitzats

A SERAF, entenem la importància de comptar amb instal·lacions esportives que s'adaptin a les teves necessitats específiques. Oferim serveis personalitzats, des de la planificació inicial fins a la implementació i el manteniment continu. Ja sigui que busques dissenyar un nou espai o millorar l'existent, el nostre equip expert és aquí per ajudar-te a assolir les teves metes esportives.

Els nostres serveis

  • Gestió integral de piscines climatitzades, piscines exteriors i grans complexos esportius

  • Redacció de projectes

  • Manteniment i reformes d'instal·lacions (hivernació, posada a punt, optimització de recursos…)

  • Formació i reciclatge dels tècnics.

  • Organització i servei dactivitats físiques i de lleure.

  • Assessorament i acompanyament durant tot el procés

decor

Manteniment Professional i Preventiu

Mantenir les instal·lacions esportives en òptimes condicions és essencial per garantir la seguretat i el funcionament continu. A SERAF oferim serveis de manteniment professional i preventiu. El nostre equip s'encarrega d'inspeccions regulars, reparacions i actualitzacions perquè les vostres instal·lacions sempre estiguin a punt per al seu ús.

Optimitza el teu Espai Esportiu